Jdi na obsah Jdi na menu
 


Szép, új világ

,,Olyan világot kezdünk létrehozni, ahol az emberek képesek, SZERETETben, békében, és boldogságban élni egymással, amire az emberiség évezredek óta vágyik.”smileyheart

„Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem."

,,Légy az oka annak, hogy az emberek higgyenek a tiszta szívekben, a jó energiában és a kedves lelkekben.”
https://www.instagram.com/p/CkofSH0JWIy/


,,Magasabb tudatosságú társadalomban nem fordulhatna elő, ha tudjuk, hogy a Hit, Szeretet, Hála, és Ítélkezés-mentesség, mint lelkiállapot, olyan kémiai folyamatokat képes elindítani az emberi agyakban és kvantum szinten a világban, amelyek nagyban befolyásolják az életben való boldogulásunkat, hogy ne ez legyen a legfontosabb elsajátítandó tantárgy az iskolában. 
És ez teljesen független a vallásoktól is.”


Így kell szép világot építeni! - A figyelmesség, kedvesség körbejár
https://www.youtube.com/watch?v=nwAYpLVyeFU&list=PLD4970748C58F6B7D&index=5


Szeretet-alapú társadalom, - iskolák, családok, kapcsolatok. A szeretet dominál.

 
Hozzájárulok. smileyheartyes
Hozzájárulok a föld emelkedéséhez, itt és most felébredek.... Szívemet kinyitom a világ felé és hozzájárulok utammal az égi testőrséghez, a vigyázókhoz, a gyógyítókhoz, leteszem a fény elé kardomat. Felajánlom magam a szeretetnek egészben, s létezésemmel hozzájárulok a föld emelésének, a világban a rend tételének…
https://www.facebook.com/egycseppfold/posts/903756983734460


Új Világ Születik - Energetikai Változások a Földön
https://www.harmoniafeszek.hu/post/%C3%BAj-vil%C3%A1g-sz%C3%BCletik


,,Szeretnék egy olyan világot ahol: nem létezik szomorúság, csak vidámság. Nincs csalódás, csak boldog percek.
Az emberek szeretik egymást, segítenek egymásnak, amiben csak tudnak."


,,Szeretem elterjeszteni a szeretetet és a fényt! De mindannyian hozzájárulunk a világ szeretetéhez, mint minden kedves cselekvés, egy mosoly, egy segítő tett a szeretet!" BOLDOG LELKEM
 
,,Ahelyett, hogy kritizálnánk és lenyomnánk egymást, különlegesnek kell látnunk a másikat az Úr szemében, és segítenünk kell egymást.”
Buddha és Jézus azért jött, hogy fényt hozzon a világba. Nézzünk csak körül, mi megy ma a világban. Egyfajta sötétség terjed szerte az egész bolygón. Jézus a gyűlölet ellen prédikált, a szeretetet szónokolta. A világ világossága magát akarja, hogy az ő szeretet üzenetét terjessze.
,,Azt a fényt és világosságot, ami eloszlatja a tudat homályát, ami a szeretet és együtt érző kedvesség lángjaként melegséget visz a szívbe.”
Minden nap jobbá, kedvesebbé, boldogabbá és romantikusabbá teszem a világot.
 
EGYÜTT... SOKKAL HATÉKONYABB és LÉNYEGESen tisztább és pozitív eredményt tud6hatunk ELÉRNI
EGYÜTT.
 
Együtt kell dolgoznunk, használnunk kell a platformjainkat, terjeszteni a pozitív üzenetet minden csatornán, amiket az emberek néznek.
 
j

 
,,Ha az ember szeret, még több értelme van mindennek.”
 
,,Ami megtölti az emberek szívét, előbb-utóbb kikívánkozik és megjelenik körülöttünk mindenhol.
Ezért látunk karácsonykor mindenhol örökzöldet, fényeket, csillagokat…és betlehemi jászolokat, mert emlékezteti őket a Szeretetre…”
https://www.facebook.com/molnar.jozsef.3557/posts/5789389467793638


sz


Az ember valódi lényege a jóság. Vannak más, a nevelésből és a tudásból eredő jó tulajdonságok, de alapvető fontosságú, ha igazán emberi lényekké szeretnénk válni és értelmet akarunk adni létezésünknek, hogy szívünk jó legyen. (Tendzin Gyaco, a XIV. Dalai Láma)


... hogy újra összhangba kerülj a szeretet energiájával.
A fényben élj! Sugározz fényt és szeretetet. Légy fény és a szeretet!


,,A szeretet az emberek számára elérhető legmagasabb frekvenciájú energia a Föld bolygón.

A szeretet állapotában maximálisan megmutatkozik teremtő potenciálunk.

A legnagyobb teremtő potenciál azokban a kapcsolatokban rejlik, amelyek mindenekelőtt a feltétel nélküli igaz, abszolút szeretetre - mint a teremtés energiájára - épülnek.

Bizonyíték van arra, hogy az ötödik dimenzió -amelyre az átmenet a bolygón történik- a Szeretet Dimenziója.

Mindenki átmegy a „Szeretet próbáján” az új korszak felé vezető úton. E próba azt jelenti, hogy a szeretetnek –mint energiának– nagyobb részt kell tartalmaznia a fénytestben, mint az összes többi energiának.”
Forrás: Késmárki László:A létezés kulcsa A tudatos életvezetés nagy könyve Ankh kiadó
https://joportal.hu/jotippek/9425/a-szeretet-mint-a-legmagasabb-frekvenciaju-energia

fel
,,Az 5D-ben nem legyőzik és kizsákmányolják egymást az emberek, hanem egymás segítése a cél a közös kollektív fejlődés érdekében!"
https://www.facebook.com/groups/222143045025561/posts/1521122931794226/

Az új tudattal élő emberiség megérkezése


raising

A bolygó népességének nagy része magasabb frekvenciára emelkedik, aztán vannak olyanok, akik rettegnek az igazságtól, és ragaszkodnak a kognitív disszonanciájukhoz, mintha nem lenne holnap.

Ez hozza létre a frekvenciamegosztóst, amit korábban említettem. És mivel mindkettőjüket egyszerre játszák ki ugyanazon a bolygón, robban. Nyugtalanságok, tüntetések és hiányok egyeseknek, míg mások izgalommal nézik és követik a napi híreket, tudva, hogy minden megváltozik az emberiség legmagasabb és legjobb javára.

És persze tudjuk, vannak olyanok is, akik szabotálni akarják a békét... Enyhén szólva.

Fontos tudni, hogy nem minden lélek választotta azt, hogy ezen az életen belül felemelkedik. Más olyan tapasztalatokért jöttek, amelyekről úgy gondolták, hogy a lelkük fejlődése szempontjából hasznukra válnak.

Ez a bolygó elkerülhetetlenül felemelkedik a feltétel nélküli szeretet ötöddimenziós valóságába. Gaia anya istennő leráz mindent, ami nem fog megfelelni a frekvenciájának - a szeretet valóságának.

A Föld 3 D-s változata ugyanakkor továbbra is kijátssza drámáit, félelmeit és kontrollrendszerét azoknak a lelkeknek, akiknek több időre van szükségük a felemelkedési folyamatukhoz. Jézus azt mondta: " Sokan választottak, de csak kevesen hallják meg a hívást."
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3576838899016055&set=a.281446468555331

https://www.youtube.com/watch?v=vsATSoZVSKo&feature=share Az aranykor elkezdődött



,,A jóakaratú embereknek kell összefogni, és átformálni a világot, hogy az megfelelő környezetet nyújtson mindenki számára a testi, lelki és spirituális kiteljesedéshez.

Mottónk: “Az Önvaló felszabadítása és a Világegyetem szolgálata”

Az Ánanda Márga szocio-spirituális világmozgalom 1955-ben született Indiában, és ma öt kontinens több mint 160 országában tevékenykedik.

Az Ánanda Márga a végső spirituális cél elérése érdekében egyaránt hangsúlyt fektet a belső haladásra: meditáció, jóga, morális életvitel, vegetáriánus táplálkozás révén.

És a szolgálatra:

iskolák, gyermekotthonok, segélyprogramok, biogazdaságok, természetgyógyász központok működtetésével és társadalmi-gazdasági mozgalmak szervezésével.

Az Ánanda Márga szanszkrit név, magyarra „a teljesség útja” vagy “az egység boldog útja”-ként fordítható."
https://naturmagazin.hu/dzsoti-nover-ananda-jyotishrii/


Mivel mindannyian ezen a kis bolygón osztozunk, meg kell tanulnunk békében és harmóniában élni egymással és a környezettel.
Ez nem csak egy állom, hanem szükségszerűség.
(Tendzin Gyaco, a XIV. Dalai Láma)


Nemes gondolatok, szép szavak, jó tettek.

Ez az én egyszerű vallásom.
Nincs szükség templomokra, nincs szükség bonyolult filozófiára.
A szívünk és az agyunk a templom, a kedvesség a filozófiánk.
(Tendzin Gyaco, a XIV. Dalai Láma)


Szeretetből

„Ahol szeretet van, remény is van igazi családok, testvériségek, nyugalom és béke megteremtéséhez. Ha a szeretet a gondolataidban elvesztődött, ha másokra továbbra is ellenségként tekintesz, akkor nem számít mennyi tudásod van, vagy milyen képzettséged, nem számít mennyit fejlődtél anyagilag, hiszen csak a szenvedésben és zavartságban lesz osztályrészed.” – Dalai Láma.
 

Azzal, hogy adsz, megszépíted a világot és létrehozol egy olyan környezetet, ahol jó érzés honol és felszabadul a lélek.
Adni jó, hiszen ezáltal örömet okozol a másiknak és szebbé varázsolod a napját.

Lehet ez egy mosoly, egy kedves gesztus vagy egy tárgyi ajándék, mind-mind pozitívan hat az emberre. Olyan jó érzés látni, hogy a másik boldog, hogy megfeledkezik mindenről, csupán a jelenben van és önfeledten mosolyog rád, mert olyat adtál neki, amire épp, abban a pillanatban szüksége volt. (Boros Bea)
 

Kedvesség kell, hogy betöltse minden szavunkat és cselekedetünket munkahelyünkön, az iskolában, az egyházban és különösen az otthonainkban. (Joseph B. Wirthlin)

,,Mások felemelése által emelkedünk fel mi is! "
CSODÁLATOS VAGY!!!yes smiley Szeretlek! heart

https://www.facebook.com/motivushungary.hu/videos/2117747295187084/


,,A megvilágosultság megtapasztalásával eljutunk a Hawkins féle Tudattérkép legmagasabb szintjeire. A 700 feletti szinteken a világ azon nagy tanítói állnak, akik a belőlük sugárzó lelki béke és isteni kegyelem révén hozzájárulnak az egész emberiség tudatszintjének növeléséhez. Az ezres szintet pedig olyan történelmi személyiségek képviselik, mint Jézus, Krishna vagy Buddha.”

https://lelekmozaikok.cafeblog.hu/2014/11/28/mi-a-megvilagosodas-hawkins-fele-tudatterkep-16-es-17-szint-beke-es-megvilagosultsag/
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=5112684598797465&set=p.5112684598797465&type=3

8

Krisztus, Krisna, Buddha és Mohammed mind ugyanahhoz a kapuhoz vezetnek el bennünket, ami a SZERETET Mennyországába nyílik - a szeretetébe, ami nem ismeri a gyűlöletet, ahogy a nap fénye sem ismeri a sötétséget.  (Szvámí Sivánanda)
 

,,Ha minden ember a vallásalapítók által lefektetett eszmék szerint él, kerülve a gyűlölködést és kapzsiságot, akkor a világ békés és boldog lakóhellyé válhat.” (Sri Sathya Sai Baba)

,,Legyen minden lény boldog és rendelkezzen a boldogság okával! Legyen mentes a szenvedéstől és a szenvedés okától! Legyen részük a valódi boldogságban, mely mentes a szenvedéstől! Időzhessenek a teljes háborítatlanság állapotában!”
 

Buddha tanítása teljes mértékben az élet tisztaságát hangsúlyozta az élet minden területén – a látás, a gondolatok, a beszéd és a tettek tisztaságát. (Sri Sathya Sai Baba)


,,Buddha emberi lény, akiben rengeteg a megértés és a szeretet. Akiben sok az együttérzés, a megértés és a szeretet, az csodákra képes.
Buddha azt mondta: a legnagyobb csoda az emberek tanítása és átalakulásának segítése, és ő mindennap megteszi ezt a csodát.”
(Buddha élete)


Az eredeti (ősi) buddhizmus két fő erénye a maitrí („barátságos érzület”, szeretet) és a karuna (részvét) volt, amely a szolidaritás érzésén alapul.



8


Az a legfontosabb, hogy mélyen szálljunk magunkba és felfedezzük a bennünk rejlő buddha szerető kedvességét és együttérzését – a felébredt természetet, mellyel mindannyian rendelkezünk. (Shinjō Itō)


Mikor tanuljuk meg végre, hogy valamennyien egyetlen rendszer alkotóelemei vagyunk? Amíg a világot el nem tölti az embertársaink iránti szeretet, mégpedig fajra, színre és vallásra való tekintet nélkül; amíg életünket és tetteinket nem hatja át az összetartozás érzése, amíg az emberek tömegei nem éreznek felelősséget társaik boldogulása és jóléte iránt, addig sosem valósulhat meg a társadalmi igazságosság. - Helen Keller


Szeretnék nagy és nemes dolgokat véghez vinni, de a fő kötelességem az, hogy a kisebb dolgokat is úgy végezzem el, mint ha nagyok és nemesek lennének. - Helen Keller
 

,,Több mint hét évtizeden keresztül a közösség szolgálatának szentelte életét, méltósággal és odaadással, és nagyon sokunkat inspirált a világban.”


Tisztelgünk a figyelemreméltó szolgálata előtt.


Csodálatos dolog jó dolgokat tenni, jó dolog jónak lenni, jó dolog más emberekből jó dolgokat kiprovokálni, ezért én ennél szebb dolgot nem tudok a magam számára elképzelni ezen a földön. - Böjte Csaba


Összefogással, szeretettel jobb lehet a világ. smileyyesheart


Hiszem, hogy tényleg vannak a világon jó emberek.
És azt is látom, hogy Jóságból, Szeretetből nagy dolgok tudnak születni.smileyyesheartMindennapi apró lépésekkel… – Csergő Hajnal


"Merjünk egymás számára lágy tavaszi eső lenni, hogy mellettünk a másik kivirágozzon." - Böjte Csaba



https://www.youtube.com/watch?v=yqeIUgbUaNk&list=PLD4970748C58F6B7D&index=93 Üzenet az Egész Világnak - Mooji (magyar felirattal) - A Message to the Whole World


p


„... mahajánában a legmagasabb cél az,
hogy "érd el a felébredést, és segíts másokon!"
A kettő együtt...

Nincs különbség a felébredés elérésének a motivációja,
és a másokon való segítség motivációja között...”



Amikor a buddhisták azt mondják: „Buddham Saranam Gachchhami, Dhammam Saranam Gachchhami, Sangham Saranam Gachchhami”, az ima igazi jelentése a következő: az elméteket fordítsátok az erkölcs felé. Az erkölcsnek a társadalom szolgálatára kell irányulnia. Amikor ez teljesül, a társadalom megtisztul. (Sri Sathya Sai Baba)


Amikor az elmét a szeretet tölti be, akkor teljessé válik. (Sri Sathya Sai Baba)
 

Az élet igazi művészete a meditációval kezdődik. És meditáció alatt az elme csöndjét, a szív csöndjét értem; azt, hogy eljutsz lényed legbensőbb középpontjába és megtalálod a kincset: saját valóságodat.
És ha megtaláltad, akkor sugárzik belőled a szeretet, sugárzik belőled az élet, a kreativitás. (Osho)

 

fény és szeretet

Fény és Szeretet heart - legyen benned és körülötted. Szeretet rezgése.

Szívedből élj, gondolkozz, beszélj, cselekedj. Szeretet érzése.

A Fény, a Szeretet és a Kedvesség cselekedjen, sugározódjon, beszéljen belőled.

A Szeretet a válasz.



A jó szándék nem vallás kérdése.

Kell ahhoz ok, hogy segítsük a rászorulókat? (Hét év Tibetben)

Soha nem bántunk semmit, ami él. (Hét év Tibetben)

Hiszem, hogy a társadalom minden szintjén - családi, törzsi, nemzeti és nemzetközi - a kulcs a boldogabb és még sikeresebb világhoz a kegyelem gyarapodása.

Nem szükséges, hogy vallásosak legyünk, arra sincs szükség, hogy egy ideológiában higyjünk.
Mindössze annyira van szükségünk, hogy jó emberi tulajdonságokat fejlesszünk ki.
(Tendzin Gyaco, a XIV. Dalai Láma)

7

"Ezen a bolygón, most nincs fontosabb és sürgősebb teendő, mint a szellemileg fejlett spirituális emberek összefogása az Aranykor előkészítése érdekében."



Az Út Íze egy olyan új világmozgalom, amely vallásos jellegű korlátoktól mentesen kínál módszereket a testi-lelki-szellemi kiteljesedésre.
Az évezredes Astaunga jógán alapul, azonban a ma emberére szabott és a fényes jövő lehetőségét hordozza.

https://www.facebook.com/events/1294795804050360/




Anahita Temple
Az Anahita Temple egy belső út, aminek a célja, hogy legbelső forráshoz vezessen mindenkit, aki készen áll erre.
A belső forrásig szükségesek irányok, tanítók, mentorok, terapeuták, de ezek jelenléte ideiglenes.
A cél, a megérkezés a teljességbe, ahonnan már a belső bizonyosság és a szív vezet. A meditációk és tanfolyamok ebben a megérkezésben segítenek.
Mert lehetséges megérkezni, a stabilitás, öröm, teljesség és bőség terébe. Mert minden belőlünk fakad, mindennek a megoldása bennünk van. Lehetséges fizikai formában isteni életet élni.
Mert, hogy isteni lények vagyunk néhány emberi tapasztalással. Ez az igazzá válás belső útja.

http://anahitatemple.com/


light---love.jpg

A nyugodt és csendes elmével elért békesség egyfajta ragyogást és fényességet, a boldogság érzését árasztja.
Ez nemcsak nekünk nagyon jó, de a körülöttünk levőknek is sokat segíthet, hiszen nyugalmunk, belső vidámságunk betölti a levegőt, és ezáltal mások is részesei lesznek.
(Dr. Pema Dordzse)



Ha a világon minden 8 éves gyereket megtanítanánk meditálni, egy generáción belül eltűnne az erőszak a Földről. (Dalai Láma)


A szeretet ereje végigsöpör a Földönheart
Amikor a Lélekcsillag összefonódik a szívrózsával
A lelkek tömeges ébresztése a szeretet erején keresztül történik.

sz
https://angyalforras.hu/egi-forras/aktualis-energiak/a-szeretet-ereje-vegigsopor-a-foldon

7

,,Engedjétek, hogy a megvilágosodás és a megtisztulás mindent elsöprő tüze a felszínre hozza, amit még el kell engedni és meg kell gyógyítani.

Mert látni fogjátok a saját arcotokat és az összes ősötök arcát és az összes személyiséget és szerepjátékot, amit a lelketek valaha is magára vett, hogy kifejezzen minden földi életetekben, szentként és bűnösként, hogy felszínre kerüljön, hogy most meggyógyuljon és felszabaduljon a Szeretet Ereje által.
Ezeknek a szavaknak olyan erejük van, ahogyan rajtam keresztül közvetítik őket, hogy a szívedet és a lelkedet a legmélyéig felhasítják, ahogyan a Szeretet Torus energiája megnyitja a Szív központodat, felhasítja azt a lelked alapvető igazságára, és aztán megformálja benned és körülötted a Tisztulás és Megvilágosodás Torusát.
A felemelkedési folyamat most felgyorsul.
A Szeretet Ereje nagyobb, mint mindannak az összege, amit az emberi lények valaha is hagytak megteremteni, ami nem volt a legmagasabb összhangban az Egy Isteni Törvényével.
Ahogy a szívek megnyílnak, a megosztottság és a szétválasztottság eltűnik.
Csak a Szeretet létezik.
Mert az igazságban mindannyian EGYek vagyunk.
A Szeretet Ereje csak az Isteni Szeretet tisztaságát ismeri és fejezi ki.
Nem lehet más - és ezt a lelketek a legmélyebb magjában igazából tudja.
Ez a legnagyobb gyógyító erő, ami valaha is végigsöpört az emberiségen, és így a legnagyobb ébredés a lelkek legmagasabb fokain, plusz a felemelkedés felgyorsulása soha nem látott módon! ..."
https://www.facebook.com/groups/3409217412644747/posts/3454683971431424/
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=5696102553788997&set=p.5696102553788997
,,Mennybemenetel és tömeges szívnyitás. Az emberiség szívközpontjainak olyan intenzív és tömeges megnyílása történik, amilyennek még soha nem volt tanúja!"


8
 
 
http://lelekhold.hu/a-fold-rezgesenek-emelkedese/


2012-ben a bhutáni miniszterelnök vezetésével az ENSZ megtartotta az első olyan magas szintű értekezletét, melynek témája a boldogság és a jólét volt,
miután a szervezet közgyűlése 2011 júliusában arra kérte a tagállamait, hogy próbálják megmérni az országaikban az emberek boldogságát,
és a kapott adatok alapján alakítsák ki a további közpolitikájukat.

b
https://www.facebook.com/sevaster1/videos/730267900446124/
 

kedvessegkampany.jpg

 

Az ökumenizmus (görögül oikumené - földkerekség, a lakott világ, egyetemes, egész világot érintő.

 

A Teozófiai Társulat hármas célja:
1. Megalkotni az emberiség egyetemes testvériségének egyik magvát nemzetiségi, vallási, társadalmi osztálybeli, nemi és faji megkülönböztetés nélkül.

2. Támogatni a vallások, bölcseletek és tudományok összehasonlító tanulmányozását.

3. Kutatni a természet még fel nem ismert törvényeit és az emberben rejlő erőket.



buddhák


”A hazaszeretet ott kezdődik, amikor egymást szeretik azok, akik egy hazában élnek.”

„Igazságot hangoztatni, hirdetni és világgá kürtölni nem csupán szabad, de kötelesség!"

,,Minden napnak van valamilyen öröme. Neveld rá a szemedet, hogy meglássa azt."

„A szeretet és a békesség, fiam, a legkisebb kunyhóban is elfér. Nem mindég a nagy házakban élnek boldog emberek."

„A szeretet ereje mindenekre képes, de a szeretet hiánya képtelenné teszi a legjobb szándékot is."

- Wass Albert



„Mindenkiből lehet nagy ember... mivel mindenki szolgálhatja az emberiséget. Nincs szükség egyetemi diplomára a szolgálathoz.
Nem kell egyeztetned az alanyt az állítmánnyal ahhoz, hogy szolgálni tudj.
Egyedül jósággal teli szívre van szükséged.
Olyan lélekre, amelyet a szeretet vezérel.”
- Martin Luther King -


,,Feladatomnak érzem, hogy összehozzak egy olyan közösséget, ahol egymásnak adhatunk. Mindannyian ugyanarra tartunk, és ha segítünk egymásnak megérteni mindazt, ami bennünk zajlik, együtt csodákra leszünk képesek. Olyan falakat mozgathatunk meg, amely lehetővé teszi, hogy beköltözzön a szívünkbe a szeretet.

Csatlakozz Te is, hogy az életedre minden áldott nap csillogó szemekkel tekints :)”


,,Pozitív fal" Budán - Szerelem, mosoly, siker egy helyen.

Harminchét pozitív jelentéstartalmú szót festettek önkéntesek Budán egy téglafalra, hogy ezzel pozitív üzenetet közvetítsenek a járókelőknek."
p


https://sokszinuvidek.24.hu/viragzo-videkunk/2019/10/09/mesefalla-varazsoltak-a-betonkeritest-egy-rabakozi-faluban/



A magyar szeretetmozgalom szándékai
A Magyar Szeretetemberek és Szeretetközösségek Mozgalma nemrég alakult meg, s hívja mindazokat a szellemi és közösségi együttműködésre, akik támogatják az egyes ember Szeretetemberré válását és önkéntesen szeretetközösségeket hoznak létre. A végső cél a magyar Szeretetnemzet születése és a Földünk Szeretetbolygóvá válása!

Kérjük, nézzétek meg ezt a szeretetfilmet! Köszönjük!
https://www.youtube.com/watch?v=wBwaYX6fcDA
Forrás: https://www.facebook.com/groups/516799315099230/posts/4597031910409263/




ht
http://www.4dzona.hu/index.html
https://www.youtube.com/watch?v=-v-LfC0WjN8





„Fel kell emelnünk egymást, meg kell találnunk egymás erősségét, tiszteletben kell tartanunk egymást és jobban kell szeretnünk egymást." - Szedlacsik Miklós mester-coach, boldogság-specialista
https://www.facebook.com/2015209795214593/photos/a.2020768131325426/2934216526647244/?type=3&theater

A szeretet minden emberben benne van. A boldogságod attól függ, hogy mennyire vagy képes szeretni az embereket. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Ahol az emberek nem boldogok, ott mindig jelen van az elnyomás. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Minden ember LÉLEKTESTVÉR

Aranykori Szeretet Közösség



https://www.facebook.com/HooponoponowayMagyarorszag/photos/a.404247206309449/3063061697094640/
"Az emberek azért jönnek a Földre, hogy megtanulják, hogyan kell boldog életet élni, hogyan kell mindig szeretni egymást és jó embernek lenni.”

 

https://www.facebook.com/jihan.alhusseini/videos/10157250524177664/
Itt kezdődik a pedagógia :)… Szeretet, ölelések, törődés, mosoly, jókedv smileyheart


10 perc dicsérettel kezdi a napot a világ leglelkesebb tanára
https://www.facebook.com/molnar.jozsef.3557/posts/4188875734511694

https://www.csupaszivmagazin.hu/25-dicsero-onbizalomerosito-szulo-gyerek-kapcsolatot-szorosabba-tevo-mondat/

http://www.varazsbetu.hu/beszelgessunk/gyerekek_akik_belulrol_ragyognak/

http://www.amegoldas.org/hu/cikkek/pedagogia---pszichologia/pedagogia---az-uj-es-a-regi-nevelesi-szemlelet---kristalygyerekek-es-feladatuk.html


„A jó alsó tagozat szeretetteljes, biztonságot és örömöt adó közösség.”

Annak a szeretetnek és törődésnek köszönhetően, amit kapott, nem sokkal később úgy virágzott, mint bármely más vele egykorú.

b

A Boldogság program Magyarországon a pozitív pszichológia kutatási eredményeire épül, melynek célja, hogy elősegítse a gyerekek önbecsülését, és boldogságra tanítsa őket.

Több országban tartanak már Boldogság órákat, és számos vizsgálati eredmény kimutatta,
hogy ez a program csökkenti a gyerekek szorongását, növeli az önbizalmukat és segíti őket, hogy jobban teljesítsenek az iskolában.

https://www.facebook.com/molnar.jozsef.3557/posts/899736476758986


Boldogságórák az iskolákban,

Boldogságprogram a családokban,

Boldogságklubok országszerte.

http://boldogsagprogram.hu/

Szeretet-napok és Hála-napok az iskolákban és otthonokban.


A gyerek agya tiszta lap, amire írunk. Amit ráírunk az első nyolc évben, annak emberségből, szeretetből kell lennie. (Simó György)

A világ nem unalmas, az ember nem unalmas. Ha neked úgy tanítják, hogy unod, akkor rosszul tanítják.
Agykutatók kimutatták, hogy öröm nélkül nincs hatékony tanulás. Hol van öröm a mai iskolában- Unalom, szorongás van. (Vekerdy Tamás)



Életöröm délutánok
https://www.facebook.com/events/800396933470468/

Boldognak lenni csoportok



Happyismus (boldogság vallás, boldoggá válás)
http://www.amegoldas.org/hu/cikkek/pedagogia---pszichologia/happyismus--boldogsag-vallas--boldogga-valas-.html

,,Csak a szeretetben van fejlődés."

12 ölelés

sz
A szeretet irdatlan erő, amely mindent képes átváltoztatni, amit megérint.
Úgy tudjuk edzeni a szeretetre való képességünket, hogy gyakoroljuk, miként tudunk a lehető leginkább megmaradni a szeretetben minden élethelyzetben, amelyben részünk van.
A toleranciától az elfogadáson át eljutunk a szeretet átváltoztató erejéhez.
(Kurt Tepperwein)


,,...legyünk gyengédek, vegyük észre egymásban az értékeket.
Meg lehet tanulni, hogyan kell gyöngédnek lenni a másikkal szemben, hogy hogyan lehet átélni a hétköznapok boldogságát, hogyan kell és lehet örülni az apró dolgoknak, hogy valami fontosabb lehet önmagunknál is, hogy voltaképpen az élet a legfontosabb és benne az egymás iránti tisztelet.
Az embernek érzelmekre is szüksége van, mert gyengédség és szeretet nélkül az élet mit sem ér. "



Legnagyobb függőségünk, hogy a problémáinkról beszélünk. Törjük meg ezt a szokást, Beszéljünk az örömeinkről!! (Rita Schiano)

7


A buddhizmus szelleme, mindennél inkább a harmónia és egység értékeléséről szól, amiben másokat tisztelünk és elfogadunk ahelyett, hogy elítélnénk.
A kezdetek óta ez a buddhista út, és ez a valódi buddhizmus. (Shinjō Itō)

A buddhista hagyományok szerint a templomok területén lakó állatok sérthetetlenek, buddhista országokban, például Thaiföldön, Sri Lankán egyes veszélyeztetett madárfajok buddhista kolostorok környékén leltek menedékre és maradtak fenn.  Néhány évtizeddel ezelőtt Tibetben a vad kék juhok, jakok és őzek csordái, a vándormadarak a nomádokkal együtt vonultak, a vad madarak leszálltak emberi településeken, mert védve érezték magukat, az emberek nem bántották őket. Ősi buddhista szöveg szól a „Gyönyőrűség kertjéről", ahol a fű mindig zöld, az erdőben minden fa él, ehető gyümölcsök vannak, a folyók vize tiszta és édes, majd a szöveg fölsorolja a füvek, virágok és állatok nagy gazdagságát.
A buddhizmusban mindig fontosak voltak a fák, az erdők. Buddha erdőben született, s a legenda szerint, amint megszületett, a lépése nyomán lótuszok nőttek. Sakjamuni egy fügefa, bódhi fa alatt világosodott meg.

 

Néhány évvel ezelőtt jelent meg Az élet fája (Nancy Nach: Tree of Life, 1987.) címmel egy igen szép kiadású könyv angol, tibeti és tha nyelven a buddhista természetvédelmi hagyományokról és arról, hogy miként igyekeznek ezeket fölhasználni a buddhista országok környezeti nevelésében.
 

1986 őszén a Ferences-rend meghívására, a Világ Természetvédel­mi Alap (World Wide Found, WWF) megalakulásának 25. évfordu­lóján Assisi városában gyűltek össze az öt világvallás (buddhizmus, hinduizmus, iszlám, kereszténység és zsidóság) képviselői, hogy kétnapos lelkigyakorlaton tegyenek hitet a természeti környezet megóvásának ügye mellett.

Ott elhangzott és későbbi nyilatkozataik, fölhívásaik azt mutatták, hogy az egyes vallások cselekedni kívánnak a földi élet megóvása érdekében.
(,,A nemzetközi béketalálkozó eredete a ’80-as évek közepére nyúlik vissza, mikor is a Sant’ Egidio Közösség kezdeményezésére elkezdődött a vallások közötti párbeszéd és kölcsönös egyetértés erősítése a béke jegyében.
Az első vallásközi találkozót II. János Pál pápa hívta össze 1986-ban Assisi-ben, és ez az imavilágnap adta az alapját az azóta minden évben megrendezett vallási és kulturális béketalálkozóknak.")
 

assisi

Valaha minden pszichológia „ökopszichológia" volt - írja Roszak. Aki a lélek gyógyítására törekedett, az természetesnek vette, hogy az emberi lélek szorosan a világunkba ágyazott, amely osztozunk az állatokkal, a növényekkel, az ásványokkal és a kozmosz összes láthatatlan hatalmával.

Miként a régi időkben mind orvoslás „holisztikus" volt - a test, a tudat és a lélek együttes gyógyítása, úgy valaha minden pszichoterápiának kozmikus kapcsolatai voltak.

A nyugati pszichiátria ezzel szemben elszakítja a „belső világot a „külső" világtól.

Fontos célunk összekötni a létezés két birodalmát.

Forrás: György Lajos - A jót választanod kell - Föld Napja Alapítvány


b


f


Teremtsünk együtt egy jobb, nagyon boldog, szeretetalapú, magas szintű világot!

Van választásod! Melyik (evolúciós)utat, tudatszintet választod?


v

"Szívetek az Új Föld teremtő mátrixa. Szívetekből és szívetek által teremtetek. Ez a szeretet hálózatában minden más szívvel való együttműködés, megteremtitek, amit kívántok. Együtt."heart


Kik a fénymunkások? Mik a jelei annak, hogy te is az vagy?

,,Belső késztetést érzel arra, hogy a világot egy szebb és jobb hellyé tedd?

Érzed, hogy fontos szereped van abban, hogy segíts másokon? Nos, akkor lehetséges, hogy te is fénymunkás vagy.

A fénymunkások
(vagy fényküldöttek) azok, akik még születésük előtt vállalták, hogy önerőből segíteni fogják a világot, megszabadítják az embereket félelmeiktől. Ők valódi szakrális feladattal születnek a világra. Van, hogy nem emlékeznek a vállalt feladatra, ezért szoronganak, elveszettnek érzik magukat, vagy éppen félnek.

A fénymunkásoknak van egy olyan erős érzésük, hogy pozitív energiát kell adniuk a világnak.

Spirituális tehetségüket és képességeiket használják ahhoz, hogy terjesszék a szeretet érzéséhez kötött isteni bölcsességet, a szabadságot, az önmegismerést, az önuralmat, hogy egyre közelebb legyünk a tiszta szeretettel teli pozitív energiákhoz.

Ha környezetedtől gyakran kapsz olyan jelzőket, hogy „tiszta lelkű” vagy aki inspirálja őket, aki felmelegíti szívüket, energiát adsz, ha padlón vannak, akkor elképzelhető, hogy fénymunkás vagy ezen a Földön, és lehet, hogy épp ez a te feladatod itt lent
.

Egy fényküldött másnak érzi magát a többieknél és olyan embereket vonz életébe, akiknek segíteni fog felismerni és túllépni problémáikon, olyan élethelyzeteket vagy történéseket vonz magához, ahol puszta jelenlétével békét és harmóniát sugároz.

Alább olvashatsz néhány támpontot, vagy jelet, ami alapján következtethetsz arra, fénymunkás vagy-e vagy sem:
....
Az emberiség hangjaként lépsz fel

A fénymunkás gyakran lép fel az emberiség érdekeinek képviselőjeként. A történelem során számos fénymunkás hozzájárult a világ jobbá tételéhez, megmutatva látásmódjukat művészi alkotások által, amelyekben más fénymunkások később magukra találnak.

Kreativitásuk, ismereteik és intuitív természetük nagy hatással van azokra, akik találkoznak velük.
...
https://filantropikum.com/kik-a-fenymunkasok-mik-a-jelei-annak-hogy-te-is-az-vagy/

https://fenymag.hu/fenymunkasok-es-feladataik-fenykuldottek-utja Fénymunkások és feladataik / Fényküldöttek Útja

 

,,A Mesterszentek minden idõben a következõket írják elõ:

1.  Szeretettel és tisztelettel légy minden teremtmény iránt a legmagasabb rendűtől a legalacsonyabbig.

2.  Szíved legmélyén is engedelmeskedj a nem ártás parancsának.

3.  Légy igaz.

4.  Ne bántsd meg mások érzéseit gondolattal, szóval, semmiféle jellel vagy cselekedettel.

5.  Légy kedves mindenkihez.

6.  Vidám lelkülettel élj.

7.  Higgy az ember eredendő jóságában.

8.  Ne nevezz sértõn másokat.

9.  Ne bonyolódj rágalmazó vagy érzelmes, vágyakat keltõ beszélgetésbe és haszontalan időtöltésbe.

10.  Ne emelj vádat senki ellen, mert az nagyobb erõvel üt vissza rád."
 

8

Ha összhangba hozod szándékodat és lényedet lelked fényével, akkor a hozzájárulás és a szolgálat szent energiája árad belőled.

A legfontosabb kérdés, amit ma és minden nap feltehetsz magadnak, ez: – Mivel járulok hozzá?

Bármelyik pillanatban táplálhatjuk a félelem alapú tudatot, vagy hozzájárulhatunk az új föld megteremtéséhez... amely a szereteten, harmónián és egyensúlyon alapul.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=5161398320592759&set=p.5161398320592759&type=3

peace-love-joy

Az egyetlen lényegi dolog, amit helyre kell tenned magadban: hogy szeretetben élj, hogy szeresd magad és engedd, hogy szeressenek! Bármi is billentett ki ebből az alapállapotból, ebből a rezgésből, az feldolgozható, feloldható.

Teremtéseink és boldogságunk nem múlik külső dolgokon - ám amint a szeretet frekvenciáján rezgünk újra, a külsőségek is ehhez formálódnak.
- Zentai Anna


szeretet 1.

,,Minden problémát (anyagiakat, betegségeket is), a szeretet áramlásának megszűnése, vagy akadályozása okoz."


Tudatszint emelés - Felébredés - Megvilágosodás

A tudatszintek elnevezései, melyeket a bennünk lévő szeretet, fény, illetve rezonancia alapján lehet megkülönböztetni:

1. Tudatlanság (innen indultunk, vagy indulnak a Földön ma élő emberek): Nem tudjuk valójában kik vagyunk, az elménk irányít és egy illuzórikus világban tart bennünket, amit mi valóságnak hiszünk.

2. Tudatosodás: Elfogadjuk, hogy mi vagyunk a felelősek életünk minden pillanatáért, ezért nekünk kell változni, ha mást szeretnénk érezni, mint ami van.

tudatszintek-megvilagosodas

Szeretet és béke boruljon a Földre, a szívünk szeretete és békéje által!

A teljes bejegyzés - forrás: http://ebredes.network.hu/blog/ebredo-szivek-hirei/tudatszint-emeles-felebredes-megvilagosodas

A meditáció elhozza a csodát. Meditáció által megtapasztalod a CSODÁT.

http://www.amegoldas.org/hu/cikkek/meditacio.html

Meditáció az út a megvilágosodáshoz.

A megvilágosodás a legnagyobb és legtökéletesebb boldogság és szeretet érzés. A legmagasabb szintű, kifogyhatatlan, tökéletes boldogság és szeretet. Nincs semmi kielégítőbb vagy teljesebb, mint a megvilágosodás csodás, boldog állapota.

http://www.amegoldas.org/hu/cikkek/az-en-buddhizmusom---a-buddhizmus-csodaja---megvilagosodas.html

https://www.facebook.com/molnar.jozsef.3557/posts/5183893635009894

tudattérkép

,,Buddha tanítása teljes mértékben az élet tisztaságát hangsúlyozta az élet minden területén – a látás, a gondolatok, a beszéd és a tettek tisztaságát."

Tartsd meg tisztán az elméd. Ez Buddha tanítása.

A Nirvána a legfőbb jó. Ezt tanítják a felébredtek, a buddhák. (Dhammapada – A törvény útja - Buddha tanításai)

Megvilágosodás. Lelki állapot, amikor megszabadítottad lelkedet minden szenvedéstől, és békében vagy.
Buddha úgy gondolta, hogy minden ember képes erre, és ez minden ember végső célja – úgy érezte, hogy a 8-szoros ösvény a legjobb módja annak, hogy elérje ezt.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=5183928945006363&set=p.5183928945006363&type=3




"A Bolygónkat hatalmas fényözön árasztja el,

rengeteg megtestesült lélek szabadul fel,
nagyon sokan ébrednek tudatukra.
Ha felül tudsz emelkedni a 3. dimenziós
elmeprogramozás és félelem gerjesztés
tömegpszichózisán, és egységbe kerülsz
belső isteni lényeged ősmagjával,
megláthatod az új világ születését.
Rengeteg változás áll még előttünk,
nagyon sok tennivalónk lesz még,
lesznek csaták, harcok, nagy tisztulások.
De a fény ereje minden akadályt le fog győzni,
a szeretet minden ellentétet fel fog oldani,
a hit által csodákra leszünk képesek.
Rendíthetetlen kitartással és szeretettel a szívünkben
haladjunk az ösvényen, bízva Isten végtelen jóságában
és nagyszerű tervében, amely átemeli a Földet az ötödik dimenziós léttérbe.
Áldás Rád Fénytestvérem
A FELEMELKEDÉS STÁCIÓI
 
 
 
“Millió évek álmának békéje megtörténik az emberek között és nem lesz szétválasztottság… Akkor minden tanítás, minden tudás újjászületik a tudatosságban, és minden érthetővé válik…Nem lesz többé egyedüllét, mert az emberek a szíveikből és a lelkükből nyújtóznak egymás felé… Az emberek örvendeznek és táncolnak majd, kívül és belül, az összes királyság együtt emelkedik az emberlét álmainak ködéből… A férfi csatlakozik a nőhöz az alkímia végső táncában. Minden bánat elmúlik és átalakul a béke szivárványában. Nem lesz háború, nem lesz éhínség, nem lesz járvány. Az Úr és az Istennő egyesülnek, és egyesül az éjjel és a nappal. Minden erő eggyé válik és jelzi a véget és a kezdetet. A dualitásba vetett hit megpihen, és minden kettősség eltűnik…Ez van megírva. És így lesz. Béke a kertünkben.”
(Flo Aeveia Magdalena - Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)
,,És miért tud ez így lenni?
…mert egyre többen meghozzák a döntést, hogy a SZÍVEIKBŐL ÉS LELKÜKBŐL NYÚJTÓZZANAK EGYMÁS FELÉ!”

,,csend-koncertek”

- És, ha nem rúzsozza ki magát, senki sem szereti, igaz?
Fényképek - Ez itt Max, a szüleim, a gyerekeim.
– Ó értem, azok az emberek, akiket szeret, ugye? De akkor, miért nincs rúzs a szájukon?

,,Megnézte egyszer is a feleségét? És a gyerekeit? A szép sima bőrüket? Megköszönte valaha is, hogy szép sima bőrük van a gyermekeiknek? És ott vannak a tehenek, akik adják a tejet, a sajtot, a vajat minden nap. Mondta maga valaha a teheneknek, hogy ,,köszönöm”? - Maga örült. Istenem a maga élete gyönyörű. Gyönyörű, gyönyörű, érdemes érte meghalni. Nyissa ki a szemét!"

(Odamegy a fához és mondja): - Köszönöm. Sajnálom. (Odamegy az úthoz): - Köszönöm. (Odamegy az emberekhez): - Köszönöm.


,,Minden olyan embert, akik az emberek, állatok, növények egészségére káros termékeket hoztak létre, elítélték, mint tömeggyilkost, és a bolygó elleni bűnök elkövetőit.”


v

a-szeretet

,,Mi dolgunk a világon?
A nevetés, a megértés és a szeretet."


,,Azért éltek, hogy megtanuljatok szeretni. Azért szerettek, hogy megtanuljatok élni.”

,,TEDD AZ ÉLETED AJÁNDÉKKÁ!”

,,A jó lelkű embert az különbözteti meg a többi embertől, amit szívében táplál. Jóságot növeszt a szívében és tisztességet.

Aki jóságos, az szereti az embereket. Aki tisztességes, az megbecsüli őket.”

 

b

,,Azáltal, hogy hosszú időn keresztül újra és újra belépünk a meditációba, a szamádhi többféle állapotát elérhetjük. Ha elég mély állapotokba lépünk be, szellemünk hozzászokik ahhoz, hogy lássa feloszlaní a teremtés álcázó ködfalát.

buddha-tudat

..az úton előrehaladva az alkimista egészségesebbé és élettelibbé válik a csi összegyűjtése és testének főbb szervein keresztül való áramoltatása révén.

Az alkimista most már egy energia-lény és nagyon-nagyon sokáig ebben a formában maradhat.

- Részletek Mária Magdolna üzenetei (Tom Kenyon - Judi Sion) könyvből -

https://www.facebook.com/molnar.jozsef.3557/posts/4522907841108480

számít rád a világ
 

 

Ayudh szanszkrit szó jelentése,,Béke”, Továbbá az AYUDH betűszó, az Amrita Yuva Dharma Dhara kezdőbetűiből áll össze, mely szabad fordításban azt jelenti szanszkritül: „fiatalok, akik mozgásban tartják a tisztesség kerekét.
Az AYUDH egy olyan - Ammá (Mata Amritanandamayi)által inspirált - ifjúsági mozgalom, melynek tagjai spirituális értékeken nyugvó életet szeretnének élni. Önmagukon kezdve a változtatást, azon dolgoznak, hogy a jövő reménytelibb, békésebb és szociálisan érzékenyebb legyen.
Galambot formázó logójuk két szárnya a szeretetet és odaadást szimbolizálja. Ammá egyik allegóriájában, farka a spirituális tudást, és a madár irányításához nélkülözhetetlen intellektust ábrázolja.
Mindezen értékek segítenek nekünk szabadon szárnyalni, függetlenül és boldogan élni életünket.


 

Mata Amritanandamayi, vagy ahogy nevezik, Amma a jelenkor egyik legfontosabb adakozója. A hajdani dél-indiai kislány életét a rászorulók segítésére tette fel, miután erős megtapasztalásai voltak Istenről. Nem vár tanítványokat, hanem éppenhogy ő járja a világot, húsz éve, adományokat gyűjtve. Azonban Amma nem csak gyűjt, hanem ad is: tanítása elsősorban abból áll, hogy teljes, elfogadó szeretetével átöleli az elébe sorjázó embereket, immár több, mint huszonhét milliót. Amma jelentése anya, egyéb nevén "az ölelő szent"nek is hívják, mert eddigi élete során már rengeteg (több mint 20 millió) embert ölelt meg.


 

Peru: Újabb 800 diák gyakorolja a Transzcendentális Meditációt - órán, a tanrend részeként

Mint korábban hírt adtam róla, gyakorlatilag az összes latin-amerikai ország bevezeti a Meditációt az oktatási rendszerébe.

 

http://hvg.hu/elet/20161010_meditacio_pozitiv_hatasai_iskola_meditacio_fegyelmezes
,,Ahonnan érdemes lehet példát venni: az egyik baltimore-i általános iskolában meditációs technikákat tanítanak a gyerekeknek. Mondani sem kell, hogy mennyivel jobb a hangulat az iskolában, mint előtte. Nincs többé kiabálás és fenyítés: megtalálták a fegyelmezés tökéletes eszközét."
 

8



,,…önkéntelenül belecsúszol ebbe a nagyon kellemes üres, harmonikus állapotba. Úgy képzeld ezt el, hogy nincs belső fecsegés, csak a belső béke.

Ha megtapasztalod, vágyakozni fogsz arra, hogy minél többet ebben az állapotban maradj.

Az elméd mennél inkább felszabadul az érzelmi feszültségek, a folyamatos belső fecsegés, annál jobban képes leszel a belső harmóniát megtapasztalni.
Egyszer azt veszed észre, hogy hétköznap is ebben a nyugodt tudatállapotban vagy.”

http://jikidenreiki.hu/gondolat-ereje/


 

j
Forrás: https://bookline.hu/product/home.action?_v=Csiki_Mariann_Joga_a_boldog_gyerekkorer&id=292694&type=22

http://jogamoka.hu/programok Jóga Móka



 

A felemelkedés lépései

A Földön spirituális átalakulás zajlik, melynek célja, hogy a bolygó és lakói a sűrű anyagi létből felemelkedjenek az egységesebb tudatú, félanyagi létbe.

Az egyre emelkedő rezgések hatására elkezd oldódni az anyag, azaz a fény kezd kibontakozni az anyag fogságából.

Az átalakulás a tudatot tágítja, miközben a lélekből eltávolít minden olyat, ami lehúzhatná az alacsonyabb létsíkokra.

Minél alacsonyabb a tudat szintje, minél erősebb az egó, annál jobban ellenáll a változásnak.

Amint emelkedik a tudat rezgése, a dolgok sokkal gyorsabban és intenzívebben folynak.

Testünk elkezd erőteljesen alkalmazkodni a kívül már jelenlévő magas rezgésű isteni energiákhoz.


Magasabb síkon, energiaszinten létezünk, ami több szeretetet, fényt, bölcsességet, békét és teremtő erőt is jelent.
Ezt az átlényegülést szintén követhetik fizikai tünetek, különösen ami a szívet és idegrendszert érinti.

Forrás: Szabó Judit: Az anyagból a fénybe
eljunktudatosan.hu/spiritualitas/a-felemelkedes-lepesei.html

http://www.amegoldas.org/hu/cikkek/david-r.-hawkins--a-tudatossag-szintjei----az-igazsag-frekvenciaja----megengedem-magamnak----a-felemelkedes-lepesei.html


Akkora átalakulásnak vagyunk a tanúi, melyet az ember eddig még nem élt meg a történelemben. A tudás kiszorítja az elavult hagyományokat. Egy adott munkára való alkalmasságot a jellem a képességek határozzák meg. Lassan a szerelem lesz a szex és a szülővé válás legfőbb indítéka. Már láthatók s társadalmi igazságosság halvány sugarai, és az önkényurak kora letűnőben van. (David Seabury)


Azt hiszem, az indián vezetőknek tökéletes ellentéteik a mai politikusok és államférfiak.
Alázat helyett fennhéjázók, könnyen megvásárolhatók, nem tisztelnek senkit és semmit, saját vagyonukat gyarapítják; gyávák, mert saját életüket egy egész nép elé helyezik, lenézik a dolgozó embereket, nagylelkűség helyett lopnak, és nem bölcsek, mert nem gondolnak a jövőre sem.
(Sebestyén Éva)



fejlett


Ha meg akarod tapasztalni, mi a béke, mi a boldogság, akkor biztosítsd mások békéjét, boldogságát.
(XIV. Dalai Láma - Bölcsesség óceánja)


minél fejletteb
 

Az ember valódi lényege a jóság. Vannak más, a nevelésből és a tudásból eredő jó tulajdonságok, de alapvető fontosságú, ha igazán emberi lényekké szeretnénk válni és értelmet akarunk adni létezésünknek, hogy szívünk jó legyen. (Tendzin Gyaco, a XIV. dalai láma)

 

A nevelésnek összhangban kell lennie a gyermek alapvetően jó természetével. A legfontosabb, hogy szerető és gyengéd légkörben nevelkedjen.
Bár ideális esetben az emberi tulajdonságok párhuzamosan fejlődnek a jósággal, ha választani kellene az általános jellemvonások és a jóság között, ez utóbbit kellene választani.
(Tendzin Gyaco, a XIV. dalai láma)

 


A szépet csodálni,
Az igazat óvni,
A nemeset tisztelni,
A jót körülölelni,
Ez vezeti az embert
Az életben célokhoz.
(Rudolf Steiner)



A jóindulat nem gyengeség; ez a legnagyobb erő, mert a szeretet a legerősebb dolog, amivel rendelkezünk. Türelem, kedvesség, megbocsátás és szeretet - e négy dologból áll az, amit jóindulatnak nevezzünk. Ha jóindulatúak vagyunk, akkor nagyon erősek vagyunk.
(Szvámi Ráma)


szeretet


,,Àlmodtam egy színes világot, ahol emberek segítenek egymásnak.
Jó szándék, öröm és simogatás, mindennapi természetes ajándék.
Ismerős és ismeretlen, megfogja egymás kezét.
Színes képek szavak egész sorával, köszöntik mások örök létét.”

https://www.facebook.com/szivforras.aszeretethangjai/posts/2146488102243601


szeretet


Vannak férfiak, akiket tényleg érdemes támogatni, de nem azért, mert férfiak, hanem azért, mert méltóak rá.

Nőként el kell kezdenünk megbecsülni a saját magunk és egymás értékeit.

Keress erős nőket azért, hogy pártold őket, köss velük szövetséget, tanulj tőlük, inspirálódj belőlük, működj együtt velük, támogasd őket, láss tisztábban általuk. (Madonna Louise Ciccone)


"Az emberek mindig beszélnek, úgyhogy adjunk nekik valami értelmes témát, amiről beszélhetnek!"
(,,Lady Gaga” Stefani Germanotta)


a kulcs

 


Mengzi (Meng-ce, latinosan Menciusz) kínai filozófus.

Élete a kölcsönös tisztelet és megbecsülés jegyében telt.
Hitt az ember eredendő jóságában, az emberszeretet egyetemes kötelezettségét tanította.

,,Meng-ce leghíresebb tétele az, hogy az ember alapvetően jó, s csak a rossz társadalmi hatások torzítják el.
Minden emberben potenciálisan benne rejlik az erény, a tanítás célja tehát ezen potencialitás aktualitássá tevése.

Erősen hangsúlyozza, hogy

a család egyfajta előképzés a későbbi erények kifejlesztésére,
azaz a családon belül lehet elsőként megtanulni az emberség és a méltányosság alapját képező szeretetet és tiszteletet."


,,Aki magában az erényt gyarapítja, az boldog.”

7


,,A taoisták mindenütt nyugodt jövőt érdemelnek, hiszen a kí­nai kultúrát megteremtő gondolkodásuk lényege az egyetemes szeretet és a béke."

,,Csak egyetlen vallás üdvözít, bármilyen nevet is adunk neki: a jó gondolat, jó szó és jó cseleke­det: akkor a béke és igazság megmutatja önmagát... "

one teaching

“Adjunk életet egy új, nemzetközi ideológiának.”

Fogjunk össze, és egyesítsük a történelmünket a mával. Legyünk a szeretet forradalmárai, és használjuk emberi hatalmunkat, a rendkívül erős emberi hatalmunkat, hogy életeket mentsünk, és bátorítsuk az összefogást az egész világon. (,,Lady Gaga” Stefani Germanotta)

 

legy-az-oka

Álmodtam egy szebb világot, ahol rózsa nyílik - száz.   
Reggel madárdalra ébred, és egy szebb új napra vár.  
Ahol igaz a szó.
Dalnak dallama van.
Ahol élni még jó.
Vár két ölelő kar.
Ahol még nem divat,
becsapni másokat.
Ahol van még barát,
és az otthon vár Reám!
Ahol igaz a szó.
Dalnak dallama van.
Ahol élni még jó.
Vár két ölelő kar.
Ahol van még barát,
és az otthon vár Reád!
https://www.youtube.com/watch?v=gLsUqTH3HhI&list=PLeZBke-YtlqOV3pBRR4aIJy5VTY8ueSsS&index=3


Álmodj egy szebb világot,   
Felhők közé sok virágot,     
Ahol boldog lesz majd minden ember,  
Szivárványteli az összes reggel!
Ma éjjel minden más,
Szédítő fényvarázs,  
Szívünkben mindig él,
a tánc és a szenvedély!
Ma éjjel tarts velünk,
Mi hidd el ott leszünk,
Repít a képzelet,
Tedd fel hát a két kezed!
Álmodj egy szebb világot,   
Felhők közé sok virágot,     
Ahol boldog lesz majd minden ember,  
Szivárványteli az összes reggel!
Ná,ná,ná …   
https://www.youtube.com/watch?v=eNVKScIvKQA


Tisztán ragyogó fény vagy! :)  
https://www.youtube.com/watch?v=zoTQWXPJAo0&feature=youtu.be


Szeressétek egymást-Régi Magyar Áldás
https://www.youtube.com/watch?v=MmcVeN5wSpQ&list=PLeZBke-YtlqOV3pBRR4aIJy5VTY8ueSsS&index=3


mondj-igent
https://www.youtube.com/watch?v=Op5kcqeCBvw


Szekeres Adrien: Örök láng
,,Amíg csak lélegzel,
A szépet éleszd fel,
Legyen az életünk örök láng!
Ha körbezár a szürkeség,
Ha nincs elég, te légy a fény!"
https://www.youtube.com/watch?v=dS6yzMTJrLk&list=PLeZBke-YtlqOV3pBRR4aIJy5VTY8ueSsS&index=4


J
https://www.youtube.com/watch?v=1qlnxi46sss&list=PLeZBke-YtlqOV3pBRR4aIJy5VTY8ueSsS&index=34


Takács Nikolas- Boldoggá tenni
Fontos, hogy tudd, mi az boldoggá tenni...
Igazán boldoggá tenni!
Adni úgy, hogy közben nem vársz érte mást:
Egy őszinte mosolyt,  
És Őt, hogy épp' odahajol -
Csendjével többet mond pár szónál.
Úgy fogy az idő,
Elmúlik majd, ami dicső.
Kérdezd meg, hogy mi számít igazán.
Adj! - hogyha szeretsz.  
Nyisd meg a szíved, ha szeretsz.
Ha Őt megtaláltad, hirdesd a világnak:
Jó érzés boldoggá tenni -   
Az élet értelme ennyi…
Így válsz Te is boldoggá.
https://www.youtube.com/watch?v=RTrn8DxW98o&list=PLeZBke-YtlqOV3pBRR4aIJy5VTY8ueSsS&index=33

https://www.facebook.com/molnar.jozsef.3557/posts/5997469896985593

+

Szeretném elmondani, mit láttam:
Olyan magasan álltam a színpadon,
alatta lebegő emberek tengere,
és messzebbre, mint ahogy a szemem láthatta,
ezek a kinyújtott szívek felém fordultak.   
Árad a sugár közepétől.
A legtisztább szeretet szabadon áradt.
Ha megérinthetnék egyetlen magányos lelket.
Ha meggyógyíthatnék,
és olyan feltűnő lennék...
Szikrának lenni, fénynek lenni.
Gyújts fel egy szívet;
Ez minden, amit valaha is akartam.
Ez minden, amit akarok.
Ennyit akartam igazán...
Ez minden, amit valaha is akartam.
Ha az a baj, hogy meg akarom változtatni a világot azzal, amit kaptam,
hadd kövessem el a saját hibáimat.
Ez az esély, amit meg fogok ragadni.
Ha jól gondolom, mindannyiótokat láttalak,
oly régen álmaimban.
És ha összetörtél, tudnod kell,
Itt vagyok, nem vagy egyedül.  
Ha megérinthetnék egyetlen magányos lelket.
Ha gyógyíthatnék és olyan feltűnő
szikra legyek, fénynek lenni.
Gyújts fel egy szívet;
Ez minden, amit valaha is akartam
Ez minden, amit akarok
Ennyit akartam igazán...
Ez minden, amit valaha is akartam
Csillagfény, csillag fényes, rendbe hozom.
Csillagfény, csillag fényes, én leszek a csillaguk ma este.
Csillagfény, csillag fényes, igen lehet, igen lehet.
Rendben, rendben, javítom.
Ha megérinthetnék egyetlen magányos lelket,
Ha gyógyíthatnék és olyan feltűnő
csúcsfény lámpának lenni, fénynek lenni.
Gyújts fel egy szívet;
Ez minden, amit valaha is akartam.
Ez minden, amit akarok.
Ennyit akartam igazán...
Ez minden, amit valaha is akartam.
https://www.youtube.com/watch?v=-aQjd_iBabs


Kívánom!

Fény és Szeretet heart - legyen benned és körülötted. Szeretet rezgése.

Szeretettel teljesen eltöltve. Szeretet vegyen körül.


Azért lettem az, aki, mert Szerettél engem.


Aki szeret téged, az mindennap arra törekszik, hogy boldoggá tegyen! :)


,,Az emberek szeretnek azok körül lenni, akik pozitív energiát adnak ki."


A pozitív energia vonzza a pozitív energiát.

,,Adj ennek a világnak jó energiát.”

Ma arra a pozitív energiára fogok koncentrálni, amely birtokomban van, és hagyom, hogy a szeretet és a fény ereje megvilágítsa lelkemet.
- Melanie Moushigian Koulouris

A pozitív energiád bizalmat ébresszen másokban.

A pozitív energia nem ismer határokat. Ha mindenki pozitív energiát terjesztene az interneten, a világ sokkal jobb hely lenne.
- Lu Wei


Boldog nem lesz az új év magától, hanem csak tettekben megnyilvánuló segítés, szolgálat, szeretet által.
- Bánk József

Az élet sokkal könnyebb, ha melletted áll az, akit szeretsz.

 

A simogatás és a dédelgetés megindítja a csi áramlását a testben és a test körül.

 

,,Szeretni tudásunk növekedésével rezgésszintünk is arányosan növekszik.”

erezzek

 

A Szeretet és Béke közössége



Szeretet kör

A Földön minden egyes élőlénynek és minden egyes èlettelen tárgynak meg van a maga fontossága ès minden mindenre hatással van. Így mi is mindannyian fontos részesei vagyunk ennek a világnak ès hatással vagyunk rá. Kihasználva az internet előnyeit szeretnénk kialakítani egy csoportot amiben a szeretet erejével segítünk egymásnak megtalálni ès fenntartani a boldogságot, bárhol is legyünk a világon. Kezdetnek minden heten kibeszélünk egy-egy témát: Mi kell a boldogsághoz? Ehhez kérjük a ti segítségeteket is; vélemények, tapasztalatok, kérdések, kétségek stb... formájában.
Aztán majd meglátjuk hova és hogyan fejlődik csoportunk, de remélhetőleg sok szeretetet ès boldogságot viszünk egymás életébe.

https://www.facebook.com/pg/aszeretetkor/about/?ref=page_internal

 

Buddhism For World Peace And Humanity



https://www.facebook.com/pg/onedropzendo/about/

A Onedropzendo tevékenysége során támogat mindent, ami tisztábbá és élhetőbbé teszi világunkat.
Hogy milyen világot hagyunk a gyerekeinkre, rajtunk múlik.

Ezt a célt segítik a Onedropzendo programjai: a meditáción, tudatunk tisztításán, (zen meditáció vagy zazen), és a meditációra felkészítő gyakorlatokon kívül vannak kulturális, szociális projektjeink, gyerekprogramjaink.

A meditáció és a hétköznapi életünk nem válik, nem válhat el egymástól.

Nemesség, egyszerűség, szépség, együttérzés, tudatos jelenlét, visszatérés a csendbe.

A zen azoknak az útja,akik fel akarják számolni magukban a nyugtalanságot és a zűrzavart.
A zen útja nem kizáró, mindenki előtt nyitva áll, a zent bárki gyakorolhatja. A zen a belső szabadság útja.

Alapvetésünk:
Tégy egy jobb világért, kezdd magaddal.




Az emberiség tanítása és felkészítése az új korszakra

Fénymunkások =)
 

144000 Fénymunkás a Föld Felemelkedéséért


https://www.facebook.com/F%C3%A9nymunk%C3%A1sok-k%C3%B6z%C3%B6ss%C3%A9ge-120846527925512/ Fénymunkások közössége

A Magabiztos Fényküldött
https://www.facebook.com/AMagabiztosFoldangyal/posts/932624930408240

 

IKERLÁNGOK ÉS FÉNYMUNKÁSOK KLUBJA.

MI AZ IKERLÁNG-ÚT CÉLJA?

Továbbá ikerlángok és fénymunkások - hogy kerül ez a kettő egy lapra?

https://www.facebook.com/AMagabiztosFoldangyal/photos/ikerl%C3%81ngok-%C3%89s-f%C3%89nymunk%C3%81sok-klubja-mi/498070537197017/



https://www.facebook.com/groups/186617001811570/permalink/242607982879138/ Aranykort Teremtők csoport





Szeretet meditáció - online élő közös meditáció

https://www.facebook.com/events/1890389977762830/

https://www.facebook.com/groups/ezoterikus/permalink/2610145059244057/
 

 

ú




I Am a Spiritual Light Being who wants to help awaken and uplift the planet one or more at a time. - Ginny Gentile



Az Egyetemes Bőség És Szeretet Ereje Legyen Veled!


Kellemes ébredést, örömteli szép napot.


Nagyon sok-sok nevetést, és jókedvet, és legfőképp milliónyi szeretet érzést kívánok neked hatalmas szeretettel.



MAGYAR BUDDHIZMUS CSOPORT ALAPSZABÁLYZAT.: Arról írj, ami felszabadító vagy megvilágosító! Úgy írj, hogy az örömteli legyen! Kovácsolj egységet, gyújts fényt és ünnepelj velünk - velem!

https://www.facebook.com/groups/322420321198157/




VÁLASZD a megvilágosodást!

Néha valódi, lehetséges és fantasztikus élményként tapasztalod meg a megvilágosodás pillanatait.

- Samvara • Bepillantás a Megvilágosodásba

Máskor viszont a kétely elválasztó függönyén keresztül nézve lehetetlennek tartasz mindent.

Ha a kétely pillanatai helyett a megvilágosodás pillanataira összpontosítasz, akkor túllépsz önmagadon, túllépsz a kétely múlandóságán.

Meditálj velünk!

Bepillantás a megvilágosodásba: Az erő és a szív útja

Bepillantás a Megvilágosodásba: https://bepillantasamegvilagosodasba.hu

Felébredt Tudat — Online meditációs tanítások: https://www.felebredttudat.hu/meditacios-orak

#zen #pillanatok #megvilágosodás #meditáció

https://www.facebook.com/bepillantasamegvilagosodasba/posts/3978149995550748



„Az igazi vezető az, aki kedvező környezetet teremt ahhoz, hogy kihozza csapata energiáját és képességeit.
Egy nagyszerű vezető több nagyszerű vezetőt hoz létre, és nem redukálja le az intézményt egyetlen emberre.”

-
Mohammed bin Rashid Al Maktoum


sok jók


7

„A mi feladatunk az, hogy olyan környezetet biztosítsunk, amely felszabadítja a nőkben rejlő lehetőségeket – olyan környezetet, amely védi méltóságukat és nőiességüket, segíti őket életükben a szükséges egyensúly megteremtésében, és értékeli tehetségüket és potenciáljukat.
Ebben a környezetben biztos vagyok benne, hogy a nők nem tesznek mást, mint csodákat.”
- Mohammed bin Rashid Al Maktoum


Nem elvakult utópikus gondolat, hogy a nő az eddig elfoglalt helyénél magasabbra emelhető.
És magasabbra is kell emelni, ha a holnap nemzedékének gyermekkorát emberhez méltóvá kívánjuk tenni, ha az otthonokban békességet és nyugalmat szeretnénk látni, s ha társadalmi haladást óhajtunk.
(Lafayette Ron Hubbard)

 

,,A nőiség visszaállítása az őt illető megtisztelő helyére, a mi kultúránkban azzal kezdődhet, hogy a nők elkezdik tisztelni magukat és a saját történetüket.
Minden egyes alkalommal, amikor egy nő visszanyeri az erejét, egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy kétezer év fájdalmának és hazugságának véget vessünk.
Minden alkalommal, amikor egy férfi az életében tiszteli a nőt és a benne (a férfiban) élő női oldalt közelebb kerülünk Sophia visszatéréséhez.



 

A kölcsönös biztonság, őszinteség és megbecsülés olvasztótégelyében egy újfajta ént kovácsolhatunk.
Ez az új én lelkileg őszintébb, tudatosabb és szabadabb, mint a korábbi megfelelője, aki belépett a kapcsolat öntödéjébe.
És mint a főnixnek, mely feltámad hamvaiból, ennek az ennek is szárnyai vannak. És olyan helyekre szállhat, ahová korábban csak képzeletében szállhatott fel.

 

És bár a magányos időkre szükségük van azoknak, akik Szakrális Kapcsolatban élnek, valami megfordult.
Beleegyeznek abba, hogy együtt menjenek végig az istenné válás ösvényén, egymás mellett, mennyen és poklon keresztül, a ragyogó hegycsúcson keresztül, ahol a dolgok hirtelen kristálytisztává válnak, és a lelki halál sötét völgyén keresztül, ahol még a lábunk nyomát is alig látjuk. És a tudatlanság sötétségen keresztül mégis elkezd felemelkedni egy mély őserő.

Ehhez, egy szentháromságra van szükség – három dologra, hogy elvégezzük a legszentebb feladatot – a kölcsönös biztonságra, a lelki őszinteségre és Kedvesünk megbecsülésére.

izisz-szexualis-magia.jpg
 

- Részletek Mária Magdolna üzenetei (Tom Kenyon - Judi Sion) könyvből -

 

 

 

,,Itt olyan titkok és kincsek vannak, melyek arra várnak, hogy vegyük a bátorságot és belepjünk önmagunk és partnerünk mélységeibe. De ez nem való mindenkinek, mint mondtam.
Valószínűleg tudni fogod, ha esetleg kiválasztott vagy, mert érezni fogod azt a lelkedben, a szívedben."



 

Boldog Apák napját iránymutató fényünknek!
Köszönjük minden szeretetét és odaadását. Szavakkal önmagukban nem lehet kifejezni, mennyire nagyra értékelünk téged, és milyen áldottak és szerencsések vagyunk, hogy velünk van.

Az én világom
https://www.instagram.com/p/Ce_T5iaM6Dq/


Annyi dolgunk van, de szeretni mindig érjünk rá! J
https://www.facebook.com/photo/?fbid=3988463811254878&set=ecnf.100002738957931
 

 „Olyan szép élet, de sokan aggódva, megterhelve és homlokráncolva töltik.
Könnyen megláthatod az élet szépségét egy gyermek nevetésében, egy anya gyengédségében, egy barát mosolyában vagy egy együttérző feleség szerelmében.”
- Mohammed bin Rashid Al Maktoum



I’am sending you LOVE, LIGHT andHEALING ENERGIES right now for every area of your life.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=5684860128246573&set=pcb.5684861288246457
Here  is some Positive Healing Energy for you.



 

j
 



l





„Ha az egyes emberekben nincs meg a belső béke, akkor a közösség sem élhet nyugalomban.

Amikor Jézus beszélt, áldott szavai a határtalan szeretet és a végtelen isteni könyörület mélyéről fakadtak, amelyet újra meg újra áthatott annak mindent felemésztő vágya, hogy jót cselekedjen az emberiséggel: szolgáljon, segítsen és üdvözítsen.
 

Ha megszólalt, pusztán azért tette, hogy együtt érző, vigasztaló, ösztönző és megvilágosító szavakat mondjon halkan, kedvesen. Sugárzó jógiszemének egyetlen pillantásával felébresztette, felemelte és átlényegítette mindazokat, akikre a tekintetét emelte. Minden érzése, gondolata, kiejtett szava és tette mások javát szolgálta. …A megpróbáltatásoknak és kísértéseknek nincs más célja, mint hogy a bátrak úrrá legyenek rajtuk és legyőzzék őket. A próbatételek és az embert próbáló helyzetek arra valók, hogy megerősítsék elmédet és megtisztítsák szívedet. Mondhatni ezek azok a bölcsek, akik felfedik a benned élő Jézust."
- Részlet Szvámi Sivánanda: Utak a boldogsághoz c. művéből -
Forrás: https://sivananda.hu/jezus-a-megvilagosodott-jogi/


„Légy jó, tégy jót”.

Mindig nyitottnak kell lennünk az új gondolatokra, az újabb kifejeződési formákra. De ezzel együtt mindig szem előtt kell tartanunk az írások végső igazságát.
Van egy abszolút igazság, amit minden embernek fel kellene ismernie. Van egy abszolút igazság, amely ebben a pillanatban is létezik. Nem azért születtünk, hogy zavaros nézeteink legyenek. Azért születtünk, hogy életünket arra a felismerésre alapozzuk, amelyet egész életünkben keresünk.
Ezért üdvözölnünk kell minden olyan gondolatot, bármely forrásból is jöjjön, amely segít leporolni a pókhálókat, és segít a végső igazság felismerésében.”
- Szvámi Átmaszvarupánanda



Váljunk buddhává


,,A Tibeti legenda szerint az idők kezdete óta létezik egy Mítikus Királyság, egy Szent város,

(fővárosa Kalapa), melynek lakói az evolúció magasabb fokán állnak, ahová az emberek közül csak olyanok léphetnek be, akik a megfelelő lelki fejlettségi szintet elérik, már megvilágosodtak, illetve akiket „Shambala szólít”.
A város állítólag a Mount Everest magas hegyei között helyezkedik el, s a bejáratot Angyalok, illetve ahogy a tibetiek nevezik a Dakinik védik. A hagyomány szerint, amikor a földön eluralkodik a gonoszság, kapzsiság, háborúk, betegségek lesznek, mikor minden elveszni látszik, Shambala királya megjelenik majd hatalmas serege élén, legyőzi a gonosz erőket, és elhozza az aranykort az egész földkerekségnek. Így legyen!

A szimbolikusan világunk szívközéppontjában található Sambhaláról azt jósolják, hogy a közeljövőben újra visszatér, s újra megjelenik majd valóságunk jelenlegi dimenziójában.


Sambhala-tanítások azon a felvetésen alapulnak, hogy létezik olyan alapvető emberi bölcsesség, amely képes segíteni a világon a bajok megoldásában.

Ez a bölcsesség nem valamely egyedi kultúra vagy vallás sajátja, s nem is kizárólag Keletről vagy Nyugatról jön. Olyan hagyományról van szó, amely különböző kultúrákban és korokban számos formában megjelent a történelem során. Tibetben, mint megannyi más ázsiai országban, fennmaradt egy réges-régi királyságról szóló különös legenda.

Eszerint itt ringhatott a jelenlegi ázsiai társadalmak kultúrájának és műveltségének bölcsője.
A királyságot bölcs és jóságos uralkodók kormányozták, lakói pedig békességben és jólétben éltek. Minden polgára jólelkű és művelt volt, ezért az ország igazi mintatársadalom volt.
Ezt az államot Sambhalának hívták. A buddhizmus állítólag nagy szerepet játszott a sambhalai társadalom kialakulásában."

Forrás: http://www.vilagok.hu/index.php?option=com_k2&view=item&id=165:a-tibetiek-atlantisza-shangri-la-ismertebb-neven-shambala&Itemid=608




,,A ‘tiszta föld’ gyakran olyan ‘helyet’ jelent, ahol a Dharmáról szóló tanítások megértésére minden lehetőség adott, emiatt a megvilágosodás is könnyen elérhető. Sok esetben ezt a ‘hely’-et inkább az elme egyfajta állapotának gondolják, mintsem konkrét fizikai helynek. Ha mégis fizikai helyként értelmezik, akkor sem lehet tudni, hogy elválasztható-e a földi világtól.

A Tiszta Föld iskola, amelyik az 5. században alakult ki Kínában, azt a gondolatot hirdette, hogy ezen Buddhák némelyike eljuttathat nem megvilágosodott lényeket is az ő ‘tiszta föld’-jére. És azon a tiszta földön a megvilágosodás könnyen elérhetővé válik.

Szukhávatí, a nyugati Tiszta Föld

Szukhávatí, ‘az üdvösség birodalma’, és Amitábha Buddha irányítja. Amikor buddhisták úgy általában ‘A tiszta föld’-ről beszélnek, akkor a legtöbbször Szukhávatíra gondolnak.

A Kínában kialakult Tiszta Föld iskola központi gondolata az Amitábha iránti odaadás és a hit Amitábha erejében, amely eljuttatja a hívőt Szukhávatíba.

A Tiszta Föld iskola szútrái Szukhávatít egy lágy fényű, virágillatú, madárcsicsergéssel teli helynek írják le. A fák ékszerekkel és arany csengőkkel díszítettek.
Amitábha kísérője
Avalókitésvara és Mahásthámaprápta bódhiszattva, akik lótusztrónjaikon ülve felügyelnek mindent.

Abhiratí, a keleti Tiszta Föld
Abhiratí,
‘az élvezet birodalma’, úgy tartják, hogy az összes tiszta föld közül ez a legtisztább. "
Forrás: http://www.buddhapest.hu/2014/07/tiszta-foldek-buddhizmusban.html



,,A történeti Buddha önmagát „útmutatónak” nevezte, és az út végigjárását a törekvő saját erőfeszítéseire bízta; a földöntúli bódhiszattvák és buddhák azonban az útkereső minden lépését támogató vezetők. A buddhák így tulajdonképpen együttérző, gondoskodó atyai bódhiszattvák."

buddha---bodhisattva.jpg

Minden emberi lénynek megvan az a lehetősége, hogy ő maga is együttérző, gondoskodó bódhiszattvává váljon. Emellett a bódhiszattvák ugyan a világban élnek, de annak szennyeződéseitől már megszabadultak.



"Nem én vagyok az első buddha, aki a Földre jött, és nem is leszek az utolsó. A megfelelő időben egy másik buddha is fel fog támadni a világban - egy Szent, egy rendkívül megvilágosodott, bölcsességgel felruházott, jótékony, ismeri a világegyetem, az emberek páratlan vezetője." - Buddha




,,Az ember alapvető természete a tökéletes boldogság, létezésének központi alkotóeleme a veleszületett isteni mivolta. Lényegi természete az isteniség, az a tudatosság, melyet elveszített állatias hajlamai és a tudatlanság fátyla miatt."
https://sivananda.hu/atman-minden-leny-kozos-tudatossaga/


9
 

,,Ahogy egy gyermek az emberi lény valamennyi lehetőségét képes kibontakoztatni, és ezt egy nap kétségkívül meg is teszi, hasonlóképpen minden érző lény rendelkezik a tökéletes felébredés (szamjak szambódhi) teljes potenciáljával.

Azonban ez csak azért lehetséges, mert a buddhaság csírája (tathágatagarbha) szunnyadó állapotban már jelen van bennünk.
Pusztán erőfeszítés és idő kérdése, mikor teljesíti be ezt a célt.

Közös erőfeszítéseink célja, felismerni a bennünk levő világosságot (bódhicsitta), vagyis azt a fényt, amely a növekedésével azonos mértékben egyre szélesebb körben világít.  
A megingathatatlan bizonyosság, hogy képesek vagyunk kibontakoztatni a lehetőségeink teljességét, és meg tudjuk tapasztalni a Buddha felébredett tudatát.

A teret teljesen és tartósan úgy tapasztaljuk, mint ami lényegében gyönyör, akkor megvalósítottuk a tudat teljesen kibontakozott állapotát.”    



k
Ürítsd ki magad meditációval, s érd el a tökéletes boldogságot, a megvilágosodást, te is.

https://www.facebook.com/molnar.jozsef.3557/posts/5305265296206060


5

 

pozitiv---szeretet.gif
 

m


"A meditáció lesz a kulcsa mindennek, s egyik napról a másikra csodák történnek…"

,,Amikor rendszeresen meditálunk, egyre inkább megtisztítjuk a teret önmagunkban ahhoz, hogy a szeretet rezgésével olyan életet teremtsünk magunknak, amely legmerészebb álmainkat is felülmúlja.”


m

,,Amikor valaki meditál, úgy veszi észre, hogy több lett az energiája, tisztább az elméje."

med

,,A meditáció az a folyamat, melynek során irányítjuk és meghaladjuk az elme hullámait, s ezáltal szabad utat nyitunk a lélek ragyogásának.”

,,A helyes, jó minőségű meditáció elvezeti gyakorlóját a tudat tiszta, csodás állapotához, a samadhihoz.
Akik megtapasztalják ezt az állapotot, a rendkívüli boldogságot tapasztalják meg.”



244383778_4583494005049863_1220245261465248513_n.jpg

A megvilágosodás a legnagyobb boldogság, a legmagasabb szintű időtlen öröm, boldogság és szeretet.
Nincs semmi kielégítőbb vagy teljesebb, mint a megvilágosodás csodás, boldog állapota.



257821309_4715481821851080_9038167940446532469_n.jpg

1508620_196891180656794_4719770628573384783_n.jpg

Szeretet

,,Ha önzetlenül és feltétel nélkül szeretünk, akkor állandó pozitív energiában áramlunk. Minden ember alapvető vágya, hogy szeretetkapcsolatban éljen.
A szeretet-kapcsolat önbizalmat ad, boldogságot teremt.

,,A pszichológiában csak nemrég ismerték fel, milyen hatalmas erő az az érzés, hogy szeretnek. Elősegíti a test és a lélek növekedését, és talán a leghatékonyabb gyógyító erő a testi-lelki sérülések behegedéséhez.”

A szeretet a legfontosabb tényező a gyógyításban, gyógyulásban. Sok ember azért betegszik meg, mert nem kap elég szeretetimpulzust.

a-szeretet.jpg

,,Most, itt, ebben a pillanatban engedd meg az újjászületést magadban, a szívedben.
Nyisd meg a szív csakrád, és fürdőzz a szeretet legmagasabb formájában.
Az Isteni energia oltalmaz, véd. Minden nehéz helyzetet hagyj hátra, hogy az új energia megjelenhessen számodra."


,,Szeresd, aki melletted van, és élvezd a szeretetét.” (Osho)

sz

,,Sokkal inkább a szeretetre kell nevelnünk a gyermekeket ahelyett, hogy matematikát, földrajzot vagy történelmet tanítunk nekik.
A szeretetre kellene tanítanunk őket, mert a földrajz soha nem lesz az élet csúcspontja, ahogy a matematika, a történelemtudomány vagy a technikai ismeretek sem. Semmi sem fogható a szeretethez.
Mindig a szeretet lesz a csúcspont.” (Osho)


,,A szeretet tesz téged egésszé. Olyan mint a ragasztó-egyben tartja az embert. …A szeretet teszi kreatívvá az embert; ha hiányzik, akkor az illető rombolni kezd. …Szeretet nélkül az ember elfelejti a kreativitás nyelvét, és rombolóvá válik- így születnek a bűnözők és a politikusok.

Ha az ember gyerekkorában nélkülözi a szeretetet, politikus vagy bűnöző lesz, esetleg megörül vagy valamiképpen a rombolás útjára lép, mert nem fogja tudni, hogyan teremtsen. Az élete értelmetlen lesz, semmi jelentőséget nem fog találni benne. Kitaszítottnak fogja érezni magát-hiszen ha nem szeretnek, nem érezheted értékesnek magad. Abban a pillanatban, mihelyt valaki megszeret, értékessé válsz.” (Osho)


,,A szeretet minden bizonnyal a leghatékonyabb terápiás módszer.”

Szeretlek

,,A szeretet, amellett, hogy jó érzés, olyan gyógyító erővel rendelkezik, hogy képes elindítani az öröm folyamatát.
A szeretet jótékony hatással van a testünkre is, ugyanis tágítja az ereket, megakadályozza a mérgek lerakódását és harmóniát teremt.”

 

,,Ma is emlékeztess, hogy a szeretetet tegyem az első helyre."

szeretetnyelvek---szeretlek.jpg
 

a-szeretet-a lenyed
/Osho-Bátorság és Eredet!/
https://anatur.hu/blog/a-szeretet-mint-csodagyogyszer

A szeretet, mint csodaszer!
https://www.facebook.com/molnar.jozsef.3557/posts/399598667713393


a-szeretet-ereje

A szeretet gyógyító ereje!

,,A szeretet valóságos életelixír, és rendkívüli a gyógyító ereje. Ha az anya az ölébe veszi a gyerekét és megvigasztalja, a kicsi azonnal elfelejtkezik a sebről a térdén. Azonnal kivirágzunk, ha valaki barátságos szóval vagy szeretetteljes pillantással ajándékoz meg bennünket.
Az is gyógyít, ha önmagunkhoz viszonyulunk szeretetteljesen: ha elfogadjuk önmagunkat minden erősségünkkel és gyengeségünkkel együtt, akkor hatékonyabban oldjuk meg az életünk krízishelyzeteit, és ez az immunrendszerünket is erősíti. …Rendkívüli gyógyító erőt jelenthet egy szeretetteljes ölelés vagy biztató szó.”

https://www.facebook.com/molnar.jozsef.3557/posts/5789389467793638


a szeretet nyelve

Az igaz szeretet édes gyümölcs, mely a jó cselekedetek illatos virágából terem. A szeretet kard nélkül irányít, és törvények nélkül köt meg. Csak akiben ilyen igaz szeretet van, az nevezhető embernek. Akiből ez hiányzik, annak csak a formája emberi. Ha megjelenik benne a szeretet, az ember szíve kivirágzik, mint a lótusz a napkelte idején. A valódi emberi lények alaptulajdonsága az isteni szeretet, akárcsak a ragyogás a tűz lángjának, a sugarak a Napnak vagy a hullámok az óceánnak.

Az ember csak akkor nevezhető emberi lénynek, ha tiszta, önzetlen szeretet tölti el. (Sanatana Sarathi)


A szeretet és a megbecsülés mérhetetlen. Nincs akkorra mérce, mellyel mérhető lenne a fontossága, és a súlya is olyan hatalmas, hogy nincs mérleg, mely mérni képes. (Judi Sion)


 

Fényed


„Egy civilizáció, ahol nincs őrültség, ahol nincsenek bűnözők és nincs háború, ahol a tehetség virágozhat, a tisztességes lények jogai megadatnak, és ahol az ember szabadon szárnyalhat egyre magasabbra – ezek a Szcientológia céljai.” – L. Ron Hubbard – A Dianetika és a Szcientológia alkalmazott vallásos filozófia létrehozója.

 

Nem elvakult utópikus gondolat, hogy a nő az eddig elfoglalt helyénél magasabbra emelhető.
És magasabbra is kell emelni, ha a holnap nemzedékének gyermekkorát emberhez méltóvá kívánjuk tenni, ha az otthonokban békességet és nyugalmat szeretnénk látni s ha társadalmi haladást óhajtunk.
(Lafayette Ron Hubbard)

 

A boldogsághoz vezető út megköveteli, hogy jó példát mutassunk másoknak. (Lafayette Ron Hubbard)


A jóság nagyon aktív és hatalmas erő lehet. Próbálj úgy bánni másokkal, ahogy te szeretnéd, hogy ők bánjanak veled.
(Lafayette Ron Hubbard)

 

A dolgok azért mennek jól, mert valaki jóra fordítja a menetüket. (Lafayette Ron Hubbard)

 

„Szeretek másokon segíteni, és életem legnagyobb örömének tekintem, amikor azt látom, hogy egy ember megszabadítja önmagát az árnyaktól, amelyek elhomályosították napjait. Az ember ezeket az árnyakat annyira sűrűnek látja, és azok olyan súllyal nehezednek rá, hogy amikor felfedezi, hogy ezek csak árnyak, és képes átlátni és átsétálni rajtuk, és újra megfürödhet a napfényben, akkor rendkívül boldognak érzi magát. És attól tartok, én is éppoly boldog vagyok, mint ő.” (Lafayette Ron Hubbard)


A boldogsághoz vezető út sokkal könnyebben követhető, ha támogatjuk a jó szándékú embereket. (Lafayette Ron Hubbard)


buddhak kora
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=5815669615165623&set=p.5815669615165623&type=3


,,A szeretet valóságos életelixír, és rendkívüli a gyógyító ereje. heartsmiley Azonnal kivirágzunk, ha valaki barátságos szóval vagy szeretetteljes pillantással ajándékoz meg bennünket. Az is gyógyít, ha önmagunkhoz viszonyulunk szeretetteljesen."
 

9


Légy a Béke sugárzója...
Amikor Lényed középpontjában áramlasz sugárzod szép mélységes Békéd minden irányba, mert szívednek energia hullámai Végtelenek. Szívedben a Végtelen pulzáló lüktetése áramlik, Te a Végtelen Szeretetnek csodálatos anyagi megtestesülése vagy, aki a Mennyet a Földre hozza. Fényed megvilágítja majd sok ember útját.
Tudod ez minden ami itt számít : mint a Mosolyod varázsa, Szereteted ragyogó szép Fénye, kedvességed, Jóságod, az együttérzést a nyugalmat árasztó, simogató szavaid, a kegyelem, az önzetlenség, az alázat, Békéd, boldogságod sugárzása... ez minden ami itt számít.... és már a forma, az elválasztás fátylán túlra látsz, hol a kettősség, az elválasztás minden illúziója feloldódik... mert a Szeretet soha nem függ semmilyen testtől, vagy valamilyen külső formától.
Igen emberségem minden egyes pillanatában ez a feltétel nélküli Szeretet ragyog Bennem.
Amikor a szemedbe nézek a Teremtő Fényét látom benne.
Sok Szeretet, Fény és hála.
Minael

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10217777045511990&set=a.1192456845711&type=3